Kulinaria Złotej Łuski

KARP W SOSIE SŁODKO-KWAŚNYM Z ANANASEM

FILET Z TOŁPYGI Z SOSEM ZIOŁOWYM I KASZĄ JAGLANĄ

FAWORKI Z KARPIA Z KASZĄ KUSKUS

KARP W CIEŚCIE PIWNYM Z BURACZKAMI

ROLADA Z KARPIA KRÓLEWSKIEGO

WĘDZUŚ SOSNOWICKI

PIEROGI RYBNE Z PĘCZAKIEM I BOROWIKAMI

KLOPSIKI Z KARPIA W SOSIE ŚLIWKOWYM

WYKWINTNE PIEROGI Z KARPIEM W RAZOWYM CIEŚCIE

KARP NADZIEWANY KASZĄ GRYCZANĄ

PASZTECIKI Z FARSZEM RYBNYM

TARTA Z WĘDZONYM KARPIEM

Te i inne przepisy można przeczytać w naszych przewodnikach kulinarnych:

Przewodnik kulinarny “Ryba od kuchni”
 
Przewodnik kulinarny „Smaki Złotej Łuski”

image_pdfimage_print