KARP W SOSIE SŁODKO-KWAŚNYM Z ANANASEM
FILET Z TOŁPYGI Z SOSEM ZIOŁOWYM I KASZĄ JAGLANĄ
FAWORKI Z KARPIA Z KASZĄ KUSKUS
KARP W CIEŚCIE PIWNYM Z BURACZKAMI
ROLADA Z KARPIA KRÓLEWSKIEGO
WĘDZUŚ SOSNOWICKI
PIEROGI RYBNE Z PĘCZAKIEM I BOROWIKAMI
KLOPSIKI Z KARPIA W SOSIE ŚLIWKOWYM
WYKWINTNE PIEROGI Z KARPIEM W RAZOWYM CIEŚCIE
KARP NADZIEWANY KASZĄ GRYCZANĄ
PASZTECIKI Z FARSZEM RYBNYM
TARTA Z WĘDZONYM KARPIEM
Te i inne przepisy można przeczytać w naszych przewodnikach kulinarnych:
Przewodnik kulinarny “Ryba od kuchni”
window.option_df_983 = {"outline":[],"autoEnableOutline":"false","autoEnableThumbnail":"false","overwritePDFOutline":"false","direction":"1","pageSize":"0","source":"https:\/\/lgr-lubelskie.pl\/wp-content\/uploads\/2021\/12\/Przewodnik-kulinarny-2013r..pdf","wpOptions":"true"}; if(window.DFLIP && window.DFLIP.parseBooks){window.DFLIP.parseBooks();}
Przewodnik kulinarny „Smaki Złotej Łuski”
window.option_df_903 = {"outline":[],"backgroundColor":"#000044","autoEnableOutline":"false","autoEnableThumbnail":"false","overwritePDFOutline":"false","direction":"1","pageSize":"0","source":"https:\/\/lgr-lubelskie.pl\/wp-content\/uploads\/2021\/12\/Przewodnik-kulinarny-2019.pdf","wpOptions":"true"}; if(window.DFLIP && window.DFLIP.parseBooks){window.DFLIP.parseBooks();}