Kulinaria Złotej Łuski

KARP W SOSIE SŁODKO-KWAŚNYM Z ANANASEM

FILET Z TOŁPYGI Z SOSEM ZIOŁOWYM I KASZĄ JAGLANĄ

FAWORKI Z KARPIA Z KASZĄ KUSKUS

KARP W CIEŚCIE PIWNYM Z BURACZKAMI

ROLADA Z KARPIA KRÓLEWSKIEGO

WĘDZUŚ SOSNOWICKI

PIEROGI RYBNE Z PĘCZAKIEM I BOROWIKAMI

KLOPSIKI Z KARPIA W SOSIE ŚLIWKOWYM

WYKWINTNE PIEROGI Z KARPIEM W RAZOWYM CIEŚCIE

KARP NADZIEWANY KASZĄ GRYCZANĄ

PASZTECIKI Z FARSZEM RYBNYM

TARTA Z WĘDZONYM KARPIEM

Te i inne przepisy można przeczytać w naszych przewodnikach kulinarnych:

Przewodnik kulinarny “Ryba od kuchni”
window.option_df_983 = {"outline":[],"autoEnableOutline":"false","autoEnableThumbnail":"false","overwritePDFOutline":"false","direction":"1","pageSize":"0","source":"https:\/\/lgr-lubelskie.pl\/wp-content\/uploads\/2021\/12\/Przewodnik-kulinarny-2013r..pdf","wpOptions":"true"}; if(window.DFLIP && window.DFLIP.parseBooks){window.DFLIP.parseBooks();} 
Przewodnik kulinarny „Smaki Złotej Łuski”
window.option_df_903 = {"outline":[],"backgroundColor":"#000044","autoEnableOutline":"false","autoEnableThumbnail":"false","overwritePDFOutline":"false","direction":"1","pageSize":"0","source":"https:\/\/lgr-lubelskie.pl\/wp-content\/uploads\/2021\/12\/Przewodnik-kulinarny-2019.pdf","wpOptions":"true"}; if(window.DFLIP && window.DFLIP.parseBooks){window.DFLIP.parseBooks();}