Gospodarstwa Rybackie:
Łowiska specjalne:
Grupy wchodzące w skład Sieci Południowej:
Grupy wchodzące w skład Sieci Południowej funkcjonujące bez wsparcia z EFMiR:
Szkoły i uczelnie:
Publikacje LGR:
Dobre praktyki „W dolinie Tyśmienicy i Wieprza”
window.option_df_989 = {"outline":[],"autoEnableOutline":"false","autoEnableThumbnail":"false","overwritePDFOutline":"false","direction":"1","pageSize":"0","source":"https:\/\/lgr-lubelskie.pl\/wp-content\/uploads\/2021\/12\/Dobre-praktyki-2015.pdf","wpOptions":"true"}; if(window.DFLIP && window.DFLIP.parseBooks){window.DFLIP.parseBooks();}
Przewodnik kulinarny “Ryba od kuchni”
window.option_df_983 = {"outline":[],"autoEnableOutline":"false","autoEnableThumbnail":"false","overwritePDFOutline":"false","direction":"1","pageSize":"0","source":"https:\/\/lgr-lubelskie.pl\/wp-content\/uploads\/2021\/12\/Przewodnik-kulinarny-2013r..pdf","wpOptions":"true"}; if(window.DFLIP && window.DFLIP.parseBooks){window.DFLIP.parseBooks();}
Przewodnik kulinarny „Smaki Złotej Łuski”
window.option_df_903 = {"outline":[],"backgroundColor":"#000044","autoEnableOutline":"false","autoEnableThumbnail":"false","overwritePDFOutline":"false","direction":"1","pageSize":"0","source":"https:\/\/lgr-lubelskie.pl\/wp-content\/uploads\/2021\/12\/Przewodnik-kulinarny-2019.pdf","wpOptions":"true"}; if(window.DFLIP && window.DFLIP.parseBooks){window.DFLIP.parseBooks();}
Optymalizacja produkcji rybackiej – raport
window.option_df_2341 = {"outline":[],"autoEnableOutline":"false","autoEnableThumbnail":"false","overwritePDFOutline":"false","direction":"1","pageSize":"0","source":"https:\/\/lgr-lubelskie.pl\/wp-content\/uploads\/2024\/01\/Raport_publikacja.pdf","wpOptions":"true"}; if(window.DFLIP && window.DFLIP.parseBooks){window.DFLIP.parseBooks();}